Zeytinyağı Tadım Eğitimi

Zeytindostu Derneği olarak sektörün yaşadığı kalite sorununu çözebilmek, iç tüketimi arttırabilmek ve tüketicilerin aldatılmasını önlemek için duyusal kriterler konusunda bilinçlenmenin hayati önem taşıdığını biliyoruz. Tadım eğitimleri tüketicinin doğru zeytinyağını tanımasını ve tüketmesini sağlayacak, üreticinin kaliteli zeytinyağına giden yolda dikkat etmesi gereken konulara değinecektir. Eğitim koordinatörlüğü Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Tadım Uzmanı, Gıda Yüksek Mühendisi Birsen Pehlivan  tarafından yapılacak ve eğitim sonunda katılım sertifikası verilecektir.
Katılım sınırlı, dernek üyelerine ücretsizdir.
Dernek üyesi olmayan katılımcılar için ücret: 120 TL
Rezervasyon için lütfen iletişime geçiniz.
Zeytindostu Derneği
Tel. 0232 422 01 02

Eğitim Programı:
9.30 – 10.15    Zeytini Tanıyalım
10.15 – 11.00  Zeytinyağında duyusal kriterler
11.00 – 11.45  Zeytinyağı Tadımı
11.45 – 12.30  Öğle Arası
12.45 – 13.30  Zeytinyağının Stoklanması ve Ambalajlanması
13.30 – 13.45  Ara
13.45 – 14.45  Zeytinyağında Sağlık
14.45 – 16.00 Zeytinyağı tadımı