Zeytindostu Derneği tadım eğitimlerini sürdürüyor

Zeytindostu Derneği ülke genelinde zeytinyağı bilincinin artırılmasına yönelik eğitim faaliyetlerini yaygınlaştırıyor. Dernek bu kapsamda özel bir firma çalışanlarına Alaçatı’da bir zeytinyağı tadım eğitimi verdi. Zeytindostu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Öçten Ünsal’ın verdiği eğitimde zeytinyağının duyusal özellikleri firma çalışanlarına uygulamalı olarak anlatılırken, zeytinyağı üzerine söyleşilerde gerçekleştirildi.

Zeytindostu Derneği’nin verdiği eğitimlerin koordinasyonlarından sorumlu olan Ünsal, dernek olarka bu eğitimleri belli bir plan ve takvim dahilinde verdiklerini, ancak ilgi üzerine firmaların ve çeşitli grupların kendilerine ulaşarak eğitim alma talebinde bulunduklarını belirtti. Ünsal eğitimlerin ülkemizde zeytinyağının tüketiciler tarafından benimsenmesinin, bu konudaki bilincin artmasından geçtiğini de sözlerine ekledi.  

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.