İzmir Zeytinyağı Tadım Eğitimi

Sezonun ilk Zeytinyağı Tadım Eğitimi 05.09.2015 İzmir Dernek Merkezinde yapıldı. Doğru bilinen yanlışlar tartışıldı ve katılımcılar zeytinyağını daha yakından tanıdı.
Eğitim sonunda yapılan değerlendirmede katılımcılar eğitimin kişisel gelişimlerine ve sosyal çevrelerine katkıda bulunduğunu kaydettiler. Edindikleri bilgilerin mesleki gelişimlerine de katkı sağladığını ve yeni bilgi, beceriler kazandıklarını belirttiler.
Eğitimci Zeytindostu Tadım Paneli Başkanı Dr. Dilşen OKTAY eğitim zamanını etkin ve verimli bir şekilde kullanarak sunumlarında görsel ve işitsel araçları etkin bir şekilde kullandı.
Sektörden ve sektör dışından katılımcıların bulunduğu eğitimde aynı ortamda tüketici ve üretici tecrübeleri paylaşıldı.
Eğitimin sonunda herkese katılım sertifikası verildi.
Zeytindostu Derneği’nin verdiği eğitimlerin koordinasyonlarından sorumlu olan Tadım Uzmanı Birsen PEHLİVAN, dernek olarak bu eğitimleri belli bir plan ve takvim dahilinde verdiklerini, ancak ilgi üzerine firmaların ve çeşitli grupların kendilerine ulaşarak eğitim alma talebinde bulunduklarını belirtti. Pehlivan eğitimlerin ülkemizde zeytinyağının tüketiciler tarafından benimsenmesinin, bu konudaki bilincin artmasından geçtiğini de sözlerine ekledi.
Dernek Başkanı  Sayın TATLI ise tüm katılımcılara teşekkür ederek duyusal analiz konusunun ülkemizde daha ileri seviyelere gelmesi için çalışmalara gayretle devam edildiğini kaydetti.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES