Zeytinyağı Tadım Eğitimi

Bu yıl 84. sü düzenlenen İzmir Enternasyonel Fuarı’nın ana teması “Eğitim”. Bu fuarla birlikte biz de her ay düzenlenecek Zeytinyağı Tadımı eğitimlerinin ilkine İzmir ile başlıyoruz.  Zeytindostu Derneği olarak sektörün yaşadığı kalite sorununu çözebilmek, iç tüketimi arttırabilmek ve tüketicilerin aldatılmasını önlemek için duyusal kriterler konusunda bilinçlenmenin hayati önem taşıdığını düşünüyoruz. Ayrıca eğitimlerimiz tüketicinin doğru zeytinyağını tanımasını ve tüketmesini sağlayacaktır.  Dernek olarak ayda bir kez düzenleyecek olduğumuz bu eğitimlerin koordinatörlüğü Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Tadım Uzmanı, Gıda Mühendisi Birsen Pehlivan  tarafından yapılacak ve eğitim sonunda katılım sertifikası verilecektir.

Eğitim Tarihi : 05.09.2015 Cumartesi
Eğitim Yeri ve Saati : Zeytindostu Derneği 1375 Sk. No:25 Cumhuriyet İş Merkezi Kat 3 D. 304 Alsancak Konak/İZMİR  –  9.30 – 17:30
Eğitim Programı:
9.00 – 9.30      Kayıt
9.30 – 10.45    Zeytinyağının Üretim Aşamaları
10.45 – 11.00  Ara
11.00 – 12.15  Zeytinyağının Stoklanması ve Ambalajlanması
12.15 – 13.30  Öğle Arası
13.30 – 14.30  Zeytinyağında duyusal kriterler
14.30 – 14.45  Ara
14.45 – 15.45  Zeytinyağı tadımı
15.45 – 16.00  Ara
16.00 – 17.30  Zeytinyağı tadımı

Ön kayıt yaptırmak zorunludur.
İletişim: 0232 422 01 02 / 0532 540 05 86
Eğitim ücreti: bir kişi 120 TL
IBAN NO: TR 25 0004 6001 0288 8000 0169 00