Buradasınız: Anasayfa / Bilimsel Makaleler
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2021/08/d752a-ZEYTIN.jpg
350
640
scobani
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
scobani2021-08-10 19:31:242021-08-10 19:32:12Yangın sonrası zeytin ağaçlarına nasıl bakım yapılır.
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2020/02/img_big_olive-300x160-1.jpg
160
300
scobani
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
scobani2020-02-04 18:12:432020-02-04 18:12:43Zeytin üreticisi ülkelerde zeytin ihracatının etkinlik analizi
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2020/02/img_big_olive-300x160-1.jpg
160
300
scobani
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
scobani2020-02-04 18:11:562020-02-04 18:11:56Türkiye'de üretilen zeytin yağlarında bazı kalite ve saflık kriterlerinin incelenmesi
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2020/02/img_big_olive-300x160-1.jpg
160
300
scobani
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
scobani2020-02-04 18:10:482020-02-04 18:10:48Türkiye’de Organik Tarım Pazarlaması ve Bir E-ticaret Girişimcilik
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2020/02/img_big_olive-300x160-1.jpg
160
300
scobani
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
scobani2020-02-04 18:09:592020-02-04 18:09:59The relationship between Turkey's olive oil export income and economic growth figures
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2020/02/img_big_olive-300x160-1.jpg
160
300
scobani
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
scobani2020-02-04 18:09:132020-02-04 18:09:13Ramosetal
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2020/02/img_big_olive-300x160-1.jpg
160
300
scobani
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
scobani2020-02-04 18:08:382020-02-04 18:08:38Perakende sektöründe zeytinyağı şişe tasarımının mağazalardaki ürün satışlarına etkisi
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2020/02/img_big_olive-300x160-1.jpg
160
300
scobani
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
scobani2020-02-04 18:07:572020-02-04 18:07:57Nutrition & Dietetics Volume issue
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2020/02/img_big_olive-300x160-1.jpg
160
300
scobani
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
scobani2020-02-04 18:07:022020-02-04 18:07:02General Status of Food Cheats in Turkey
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2020/02/img_big_olive-300x160-1.jpg
160
300
scobani
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
scobani2020-02-04 18:05:412020-02-04 18:05:41KKTC Güzelyurt bölgesinde üretilen zeytinyağı ile olası ağır metal alımı
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2020/02/img_big_olive-300x160-1.jpg
160
300
scobani
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
scobani2020-02-04 18:04:422020-02-04 18:04:42Food Chemistry Volume issue
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2020/02/img_big_olive-300x160-1.jpg
160
300
scobani
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
scobani2020-02-04 18:03:162020-02-04 18:03:48Farklı yöre zeytinlerinden elde edilen naturel zeytinyağlarının duyusal kalitesinin belirlenmesi
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2020/02/img_big_olive-300x160-1.jpg
160
300
scobani
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
scobani2020-02-04 18:00:002020-02-04 18:01:39Effects of filtration and storage on chemical composition and sensory properties
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2019/04/img_big_olive-300x160.jpg
160
300
Zeytindostu
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
Zeytindostu2019-10-09 11:52:192019-10-09 11:52:192019-2020 ÜRETİM SEZONU SOFRALIK ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI REKOLTESİ ULUSAL RESMİ TESPİT HEYETİ RAPORU
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2019/04/img_big_olive-300x160.jpg
160
300
scobani
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
scobani2019-07-20 23:04:402019-10-11 13:49:04Organik Konvansiyonel Zeytin Bahçelerinde Zeytin Sineği
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2019/04/img_big_olive-300x160.jpg
160
300
Zeytindostu
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
Zeytindostu2019-06-12 17:08:122019-06-12 17:08:12SOFRALIK ZEYTİNLERİN FARKLI YÖNTEMLERLE HAZIRLANMASI VE MUHAFAZASI SIRASINDA KİMYASAL BİLİŞİMİNDE VE BESİN DEĞERİNDE MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2019/04/img_big_olive-300x160.jpg
160
300
Zeytindostu
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
Zeytindostu2019-06-12 17:06:032019-06-12 17:06:03BAZI YERLİ VE YABANCI ZEYTİN ÇEŞİTLERİNİN RAPD (RANDOM POLYMORPHİC DNA)-PCR TEKNİĞİ KULLANILARAK TANIMLANMASI
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2019/04/img_big_olive-300x160.jpg
160
300
Zeytindostu
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
Zeytindostu2019-06-12 17:03:402019-06-12 17:03:40Zeytin Karasuyunun Fenolik Maddelerinin Ardısık Homojenizasyon-Ekstraksiyon Prosesleri ile Zenginlestirilmesi ve Biyoarıtılabilirliğinin Kolaylastırılması için Entegre Bir Proses Gelistirilmesi
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2019/04/img_big_olive-300x160.jpg
160
300
Zeytindostu
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
Zeytindostu2019-06-12 17:02:552019-06-12 17:02:55Zeytin yağı üretiminde ultrason teknolojisi parametrelerinin hidrofilik fenoliklerin enzimatik parçalanması (biotransformasyonu) ve yağa geçişi üzerindeki etkileri
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2019/04/img_big_olive-300x160.jpg
160
300
Zeytindostu
http://zeytindostu.org.tr/wp-content/uploads/2017/03/Zeminsiz-logo.png
Zeytindostu2019-06-12 17:02:012019-06-12 17:02:01Zeytin Karasuyundan Katma Değer Yaratacak Biyomoleküller Üretimi
flyjota.com
Deneme bonusu veren siteler
Deneme bonusu veren siteler
Deneme bonusu