Sevgili Zeytindostları,
İçerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban Bayramına bir kez daha ulaşmanın huzurunu, sevincini ve bereketini yaşamaktayız. Yüce Allah’ın çağrısına icabet edip hac ibadetini eda etmek üzere kutsal topraklarda bulunan hacılarımızla birlikte bütün İslam âleminin bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Murat ÇETİN
Zeytindostu Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

Aziz milletimizin bu gururlu gününü başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve İstiklal Savaşında yaşamını yitirmiş tüm şehitlerimizi saygıyla anarak kutlarız.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.
Murat ÇETİN
Zeytindostu Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

Hasan Köşklü Anısına 15. Ortak Akıl ve Güç Birliği Toplantısı

Sevgili Zeytindostları,
Zeytindostu Derneği olarak 22-23 Eylül 2017 tarihlerinde Aydın Ticaret Borsası’nda Hasan Köşklü anısına 15. Ortak Akıl ve Güç Birliği toplantısını düzenliyoruz. Zeytin ve zeytinyağı sektörlerinde son 10 yılda zeytincilikteki gelişmeler ana temasıyla düzenlediğimiz bu toplantıda amacımız sektör temsilcilerini, akademisyenleri, bürokratları, endüstrinin çeşitli paydaşlarını ve tüm zeytindostlarını bir araya getirerek güncel bilgileri paylaşmak ve güç birliği oluşturmaktır.

Son 10 yılda Türk zeytinciliğinin yolculuğu, şu anda dünyadaki konumumuz ve kaliteyi artırmak adına neler yapılabileceği tartışılacaktır. Geniş katılımlar sağlanarak değerli firmaların da sponsorluk destekleriyle toplantının ülkemize ve zeytinciliğe çok yararlı olacağına inanıyoruz.

Ortak Akıl ve Güç Birliği toplantılarının fikir babası, derneğimizin değerli kurucularından ve zeytin, zeytinyağı sektörlerinin duayenlerinden “Hasan Köşklü” adına düzenleyeceğimiz bu toplantıda yer almanız bizi onurlandıracaktır.

Murat Çetin
Zeytindostu Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

Zeytindostu Derneği Zeytinyağı Tadım Eğitimi Düzenledi.

Sevgili Zeytindostları,
Zeytindostu Derneği tarafından  Zeytinyağı Tadım Eğitimi 10 Ağustos 2017 tarihinde  Ege İhracatçı birliklerinde gerçekleştirilmiştir. İlginize teşekkür ederiz.

Zeytindostu Derneği Alaçatı Zeytinyağı Buluşması’na katıldı.

Zeytindostu Derneği Alaçatı Zeytinyağı Buluşması’na katıldı.

Butik zeytinyağı üreticilere ölmez ağaca saygı için Alaçatı’da buluştu.
21-22 Temmuz tarihleri arasında Köstem Otel’de gerçekleşen Alaçatı Zeytinyağı Buluşması’na Zeytindostu Derneği de katıldı. Zeytinyağı buluşması belirtilen tarihlerde 18:00-21:00 saatleri arasında gerçekleştirildi.
Tüm zeytindostlarının davet edildiği etkinliğe Zeytindostu Derneği bir stantla katıldı. Hediyelik eşyalar, ödüllü fotoğrafların satışa sunulduğu ve tadım etkinliklerin yapıldığı stant iki gün boyunca ziyaretçi akınına uğradı.