Zeytindostu Derneği ​20​​.​01​.201​8​​ ​Ankara​’ ​da Tadım Eğitimi
Zeytindostu Derneği olarak sektörün yaşadığı kalite sorununu çözebilmek, iç tüketimi arttırabilmek ve tüketicilerin aldatılmasını önlemek için duyusal kriterler konusunda bilinçlenmenin hayati önem taşıdığını düşünüyoruz. Ayrıca eğitimlerimiz tüketicinin doğru zeytinyağını tanımasını ve tüketmesini sağlayacaktır. Dernek olarak

​20 Ocak 201​8​ ‘de düzenleyecek olduğumuz bu eğitim Uzman Eğitmenlerimiz tarafından yapılacak ve eğitim sonunda katılım sertifikası verilecektir.
Eğitim Tarihi :

​20​.​01​.201​8​ Cumartesi günü
Eğitim Yeri ve Saati :Bonelli Food Show Alacaatlı, Çayyolu. Ankara​

​ ​- 9.30 – 17:30
Eğitim Programı:

​​09.00 – 9.30 Kayıt

​0​9.30 – 10.45 Zeytinyağının Üretim Aşamaları
10.45 – 11.00 Ara

11.00 – 12.15 Zeytinyağının Stoklanması ve Ambalajlanması

12.15 – 13.30 Öğle Arası

13.30 – 14.30 Zeytinyağında

​Duyusal​ ​Analiz
14.30 – 14.45 Ara

14.45 – 15.45 Zeytinyağı tadımı

15.45 – 16.00 Ara

16.00 – 17.30 Zeytinyağı tadımı​
Kontenjan sınırlıdır.Ön kayıt zorunludur.

Katılım bedeli;

Zeytindostu Derneği Üyelerine 200TL

Diğer katılımcılarımız için 250 TL dir.

Not:​​ ​Katılım bedeli; ​​12 ​Ocak ​​Cuma gününe kadar yatırılması gerekmektedir.​
Not:Eğitime gelirken kokulu hiç bir şey kullanılmamalı parfüm, losyon vs,

keskin tada sahip olmayan, baharat içermeyen ürünlerle hafif kahvaltı yapılmalı. Kahve tüketilmemeli.

AKBANK ALSANCAK ŞUBESİ

IBAN: TR 25 0004 6001 0288 8000 0169 00

​Ücret yatırılırken lütfen Ankara Tadım Eğitimi olarak belirtiniz.​