Zeytindostu Derneği 20.01.2018 Ankara’ da Tadım Eğitimi
Zeytindostu Derneği olarak sektörün yaşadığı kalite sorununu çözebilmek, iç tüketimi arttırabilmek ve tüketicilerin aldatılmasını önlemek için duyusal kriterler konusunda bilinçlenmenin hayati önem taşıdığını düşünüyoruz. Ayrıca eğitimlerimiz tüketicinin doğru zeytinyağını tanımasını ve tüketmesini sağlayacaktır. Dernek olarak
20 Ocak 2018 ‘de düzenleyecek olduğumuz bu eğitim Uzman Eğitmenlerimiz tarafından yapılacak ve eğitim sonunda katılım sertifikası verilecektir.
Eğitim Tarihi :
20.01.2018 Cumartesi günü
Eğitim Yeri ve Saati :Bonelli Food Show Alacaatlı, Çayyolu. Ankara
- 9.30 – 17:30
Eğitim Programı:
09.00 – 9.30 Kayıt
09.30 – 10.45 Zeytinyağının Üretim Aşamaları
10.45 – 11.00 Ara
11.00 – 12.15 Zeytinyağının Stoklanması ve Ambalajlanması
12.15 – 13.30 Öğle Arası
13.30 – 14.30 Zeytinyağında
Duyusal Analiz
14.30 – 14.45 Ara
14.45 – 15.45 Zeytinyağı tadımı
15.45 – 16.00 Ara
16.00 – 17.30 Zeytinyağı tadımı
Kontenjan sınırlıdır.Ön kayıt zorunludur.
Katılım bedeli;
Zeytindostu Derneği Üyelerine 200TL
Diğer katılımcılarımız için 250 TL dir.
Not: Katılım bedeli; 12 Ocak Cuma gününe kadar yatırılması gerekmektedir.
Not:Eğitime gelirken kokulu hiç bir şey kullanılmamalı parfüm, losyon vs,
keskin tada sahip olmayan, baharat içermeyen ürünlerle hafif kahvaltı yapılmalı. Kahve tüketilmemeli.
AKBANK ALSANCAK ŞUBESİ
IBAN: TR 25 0004 6001 0288 8000 0169 00
Ücret yatırılırken lütfen Ankara Tadım Eğitimi olarak belirtiniz.