Zeytindostu Derneği
16.12.2017Ankarada Tadım Eğitimi

Zeytindostu Derneği olarak sektörün yaşadığı kalite sorununu çözebilmek, iç tüketimi arttırabilmek ve tüketicilerin aldatılmasını önlemek için duyusal kriterler konusunda bilinçlenmenin hayati önem taşıdığını düşünüyoruz. Ayrıca eğitimlerimiz tüketicinin doğru zeytinyağını tanımasını ve tüketmesini sağlayacaktır.  Dernek olarak 16 Aralık  2017 ‘de düzenleyecek olduğumuz bu eğitim Uzman Eğitmenlerimiz tarafından  yapılacak ve eğitim sonunda katılım sertifikası verilecektir.
 Eğitim Tarihi : 16.12.2017 Cumartesi günü
Eğitim Yeri ve Saati :Bonelli Food Show Alacaatlı, Çayyolu. Ankara​– 9.30 – 17:30
Eğitim Programı:
​09.00 – 9.30      Kayıt
​0​9.30 – 10.45    Zeytinyağının Üretim Aşamaları
10.45 – 11.00  Ara
11.00 – 12.15  Zeytinyağının Stoklanması ve Ambalajlanması
12.15 – 13.30  Öğle Arası
13.30 – 14.30  Zeytinyağında Duyusal​ Analiz
14.30 – 14.45  Ara
14.45 – 15.45  Zeytinyağı tadımı
15.45 – 16.00  Ara
16.00 – 17.30  Zeytinyağı tadımı
Kontenjan sınırlıdır.Ön kayıt zorunludur.
Katılım bedeli;
Zeytindostu Derneği Üyelerine  200TL
Diğer katılımcılarımız için  250 TL dir.
Not:​Katılım bedeli;  ​12 Aralık Salı gününe kadar yatırılması gerekmektedir.​
Not:Eğitime gelirken kokulu hiç bir şey kullanılmamalı  parfüm, losyon vs,
keskin tada sahip olmayan, baharat içermeyen ürünlerle hafif kahvaltı yapılmalı. Kahve tüketilmemeli.

AKBANK ALSANCAK ŞUBESİ
IBAN: TR 25 0004 6001 0288 8000 0169 00
​Ücret yatırılırken lütfen Ankara Tadım Eğitimi olarak belirtiniz.​