Zeytindostu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94’üncü yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.​
Başkan​,​Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık ve bölünmez bütünlüğünün en önemli simgesi olan Cumhuriyeti korumanın bu topraklarda yaşayan tüm fertlerin müşterek görevi olduğunu ifade etti.

  “Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 94’üncü yıl dönümünü ilk günkü heyecan, mutluluk ve gurur içerisinde kutluyoruz. Asırlar boyu hiçbir zaman boyunduruk altına girmeyen ve bağımsızlık uğruna şehadete yürümekten çekinmeyen aziz milletimiz 94 yıl önce ilk olarak kurtuluşa, ardından da Cumhuriyete uzanan şanlı bir yürüyüş başlatmıştır.  Şehitlerimizin emaneti, milletimizin ortak eseri Cumhuriyetimize sahip çıkmak, gerektiğinde mücadele etmek ve fedakârlık göstermek hepimizin en asli görevidir. Bu vesileyle, bize bugünlerimizi аrmаğаn eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. ”