Değerli Zeytindostları,
Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Nisan 2017  Cumartesi Günü saat 14.00′ de İzmir Fuar Alanı A Salonunda gerçekleşecektir. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde toplantı 13 Mayıs 2017 Cumartesi Günü saat 14.00’de Ege İhracatçı Birlikleri Genel Kurul Salonunda (7.kat) yapılacaktır. 
Saygılarımla,
A​bidin TATLI
Zeytindostu Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

ZEYTİNYAĞININ OSKARLARI MUĞLA’DA AÇIKLANIYOR

KALİTE YARIŞINDA 10. YIL GURURU

 Zeytindostu Derneği’nin düzenlediği 10. Natürel Sızma Zeytinyağı Yarışması ile fotoğraf, slogan ve zeytin edebiyatı alanındaki yarışmaların değerlendirme süreci tamamlandı. Sonuçların duyurulacağı ödül töreni 1 Nisan’da Muğla’da Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Zeytindostu Derneği’nin geleneksel hale gelen zeytinyağı kalite yarışmasında 10. yıl gururu yaşanıyor. Zeytindostu Derneği 10. Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması’nda değerlendirme süreci titiz bir çalışmanın ardından tamamlandı.

İKİ AŞAMALI SÜREÇ
Yarışmaya katılan zeytinyağı numunelerinin kimyasal analizleri Aydın Ticaret Borsası’nda, duyusal analizleri ise Bornova Zeytincilik Araştırma İstasyonu’nda yapıldı. Her iki değerlendirme etabını geçen numuneler 1 Nisan Cumartesi günü Muğla Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenecek geleneksel Zeytindostu Yemeği’nin ardından düzenlenecek törenle kamuoyuna ilan edilecek.Törende ayrıca Zeytindostu Derneği’nin eşzamanlı olarak düzenlediği 4.Fotoğraf Yarışması, 4. Slogan Yarışması ile 2. Kültürümüzde Zeytin Edebiyatı yarışmalarının sergisi de gezilebilecek.

KALİTE YOLCULUĞUNDA 10 YIL
Zeytindostu Derneği’nin ülkemizde zeytinyağı bilincinin ve kalite anlayışının oturmasına önemli katkıları olan zeytinyağı kalite yarışmalarında 10’ncu yıla ulaşmakdan kıvanç duyduklarını anlatan Zeytindostu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Tatlı yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Kalite yarışmamız ülkemizde kaliteyi özendiren ve bir amaç haline getiren marka haline gelmiştir. Derneğimizin misyonunu gerçekleştirmek adına sergilediği başarının en somut örneğidir. 10 yıl boyunca kalite sınavını geçen zeytinyağlarının sayıca ve üretildikleri coğrafi bölümler bakımından çeşitlilik yönünden artması ülkemiz zeytinyağı sektörü açısından olumlu işaretlerdir. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz ödül törenimize tüm zeytindostları davetlidir. Emeği geçen tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, düzenleme kurulu  ve seçici kurulu üyelerine sonsuz teşekkürler sunarım. Yarışmalarımıza ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederim.”

//

Bilgi için: Zeytindostu Derneği

e-mail: zeytindostudernek@gmail.com

telefon: 0232 422 01 02

www.zeytindostu.org.tr

www.zzdergisi.org

 

 

Değerli Zeytindostları,

1 Nisan Muğla’da  yapılacak olan Ödül törenine diğer illerden katılacak davetliler için bölgede bulunan otellerin bilgileri aşağıdadır. Rezervasyon için oteller ile iletişime geçebilirsiniz.

MUĞLA HOTEL
Kötekli Mahallesi, Muğla Marmaris Karayolu 1. Km. No:10, 48000 Muğla Merkez/Muğla
(0252) 223 01 11
SİNGLE ODA  = 90.00 TL
DOUBLE ODA = 140.00 TL
TRİBLE ODA = 180.00 TL
Fiyatlarımız oda+kahvaltı+kdv dahildir.
Kahvaltımız açık büfedir.

EGEHAN HOTEL
Kötekli Mahallesi, 48000 Muğla Merkez/Muğla
(0252) 223 80 02
SİNGLE ODA  = 80.00 TL
DOUBLE ODA = 140.00 TL
Fiyatlarımız oda+kahvaltı+kdv dahildir.
Kahvaltımız açık büfedir.

TUNA OTEL
Marmaris Karayolu Kotekli Mah.N:24, Mugla 48000
(0252) 444 16 67
SİNGLE ODA FİYATI= 150.00 TL
DOUBLE ODA FİYATI= 240.00 TL
Fiyatlarımıza KDV ve kahvaltı dahildir.

 

   Çanakkale’de şehit olan yüz binleri, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm komutanları, onlara fedakârca destek veren cephe gerisi insanlarımızı minnet ile anıyoruz. Ruhları şad olsun.​
 
Saygılarımla,
Abidin TATLI
Zeytindostu Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutlarız.

Abidin Tatlı
Zeytindostu Derneği A.
Yönetim Kurulu Başkanı